Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gratis lydfil "Vejrtrækningsfitness – 4 trin til den perfekte vejrtrækning for tale og sang":
Dit navn:
Din e-mail:
Ja tak, send mig info om:          Stemmetræning:Sangundervisning:Voice Coach Academy:

Sangundervisning

Sang- og taleundervisning for sangere og skuespillere

Sangundervisningen i Klaus Møller Voice Studio tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs behov og hvilken stil (klassisk, musical, pop/rock) eleven ønsker at arbejde med.

Igennem øvelser arbejdes der først med stemmens forskellige funktioner og siden med de forskellige stemmekvaliteteter. Strubens forskellige indstillinger og samspillet mellem vejrtrækning, støtte/forankring indarbejdes.

I musicalsang og pop/rocksang arbejdes der med de relevante stemmekvaliteter, contemporary stemmekvaliteter som twang og belt.

I klassisk sang arbejdes der med ”den plejede skala”, dvs. stemmens egalitet og sammenhængen mellem den egale klang og de forskellige stemmekvaliteter.

Undervisningen koncentrerer sig også om stil, frasering og artikulation, der optræder meget forskelligt afhængig af stilart. En sang er først færdig indstuderet, når alt dette er helt på plads.

I undervisningen kan der opbygges et repertoire, der vil kunne anvendes til auditions.

Der kan ligeledes arbejdes med rehabilitering af stemmeproblemer: hæshed, stemmetræthed, ødemer osv.

Både Klaus Møller og andre undervisere i Klaus Møller Voice Studio arbejder ud fra hvordan stemmen fungerer fysiologis og bygger undervisningen på The Estill Voice Model. Alle undervisere holder sig løbende orienterede om den nyeste stemmeforskning og deltager på kurser i udlandet.

Du er altid velkommen til at optage din session på din egen optager, mobil, iPad eller computer.

Klaus Møller Voice Studio Store Strandstæde 9, 1255 København K T: +45 7199 5332 E: info@voicestudio.dk
Klaus Møller Voice Studio Klaus Møller Voice Studio Klaus Møller Voice Studio